School

Schule

Mit den Dakine School und Street Packs bist Du für die Schule perfekt gerüstet, denn diese coolen Schulrucksäcke wurden speziell für die Ansprüche von Kindern und Jugendlichen im Schulalltag entwickelt und stetig optimiert. In den geräumigen Schulranzen ist dank perfekter Fächeraufteilung nicht nur für deine DinA4 Ordner und Hefte genügend Platz. Im Organizerfach bringst du ordentlich deine Stifte und Kleinigkeiten unter und im speziell- isolierten Front-Kühlfach bleibt dein Pausenbrot frisch. Und damit dein Laptop oder Tablet immer sicher aufgehoben ist, sind die Dakine Schulrucksäcke mit einem gepolsterten Laptopfach ausgestattet. Mit Hilfe der gepolsterten Rückenteile und den ergonomisch geformten und ebenfalls gepolsterten Schultergurten haben Dakine Schul- und Street Rucksäcke einen bequemen Sitz und bieten hervorragenden Tragekomfort. Rückenschonend, funktionell und stylisch – der hawaiianischen Action-Sports Marke - konzipiert um Schülern das Leben in der Schule zu erleichtern und Spaß zu machen. Da sowohl die Geschmäcker als auch die Anatomie besonders im Schulalter stark variieren, gibt es die Da Kine Schulranzen in unterschiedlichen Modellen für Mädchen und Jungs. Der Campus ist wohl der legendärste Klassiker unter den Schulrucksäcken für Jungs, in zwei unterschiedlichen Größen erhältlich und immer im Trend. Der Dakine 101 gehört ebenso so zu den Topsellern für Jungs und hält sämtliche Features wie Laptopfach und maximalen Tragekomfort für Dich bereit. Bei den Mädels hat sich seit Jahren der Dakine Prom 25 L fest etabliert und ist aus der Schule nicht mehr weg zu denken. Ebenso so stylisch und praktisch aber einen Tick größer als der Dakine Prom ist der Dakine Frankie mit seinem Fassungsvermögen von 26 Litern. Ob der Explorer, der Prom oder der Campus Rucksack, alle Top Modelle sind auch in den Dakine Schulrucksack Sets mit einem Schlampermäppchen, sowie einem Special Dakine Block und einem Reflektor verfügbar. Jungs und Mädels finden hier definitiv ihren Lieblings Rucksack für die Schule!

Mit den Dakine School und Street Packs bist Du für die Schule perfekt gerüstet, denn diese coolen Schulrucksäcke wurden speziell für die Ansprüche von Kindern und Jugendlichen im... meer ervaren »
Venster sluiten
Schule

Mit den Dakine School und Street Packs bist Du für die Schule perfekt gerüstet, denn diese coolen Schulrucksäcke wurden speziell für die Ansprüche von Kindern und Jugendlichen im Schulalltag entwickelt und stetig optimiert. In den geräumigen Schulranzen ist dank perfekter Fächeraufteilung nicht nur für deine DinA4 Ordner und Hefte genügend Platz. Im Organizerfach bringst du ordentlich deine Stifte und Kleinigkeiten unter und im speziell- isolierten Front-Kühlfach bleibt dein Pausenbrot frisch. Und damit dein Laptop oder Tablet immer sicher aufgehoben ist, sind die Dakine Schulrucksäcke mit einem gepolsterten Laptopfach ausgestattet. Mit Hilfe der gepolsterten Rückenteile und den ergonomisch geformten und ebenfalls gepolsterten Schultergurten haben Dakine Schul- und Street Rucksäcke einen bequemen Sitz und bieten hervorragenden Tragekomfort. Rückenschonend, funktionell und stylisch – der hawaiianischen Action-Sports Marke - konzipiert um Schülern das Leben in der Schule zu erleichtern und Spaß zu machen. Da sowohl die Geschmäcker als auch die Anatomie besonders im Schulalter stark variieren, gibt es die Da Kine Schulranzen in unterschiedlichen Modellen für Mädchen und Jungs. Der Campus ist wohl der legendärste Klassiker unter den Schulrucksäcken für Jungs, in zwei unterschiedlichen Größen erhältlich und immer im Trend. Der Dakine 101 gehört ebenso so zu den Topsellern für Jungs und hält sämtliche Features wie Laptopfach und maximalen Tragekomfort für Dich bereit. Bei den Mädels hat sich seit Jahren der Dakine Prom 25 L fest etabliert und ist aus der Schule nicht mehr weg zu denken. Ebenso so stylisch und praktisch aber einen Tick größer als der Dakine Prom ist der Dakine Frankie mit seinem Fassungsvermögen von 26 Litern. Ob der Explorer, der Prom oder der Campus Rucksack, alle Top Modelle sind auch in den Dakine Schulrucksack Sets mit einem Schlampermäppchen, sowie einem Special Dakine Block und einem Reflektor verfügbar. Jungs und Mädels finden hier definitiv ihren Lieblings Rucksack für die Schule!

Filters sluiten
 
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
van tot
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
648 - 614 von 614 Artikeln
26 ... 26 (van 614 Artikel)
Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!
648 - 614 von 614 Artikeln
26 ... 26 (van 614 Artikel)
Naar top

School

Een coole schoolrugzak is het juiste alternatief voor de schooltas / knapzak in de middelbare school 

Voor studenten in de middelste en hoogste klas wordt een coole schooltas steeds belangrijker! Al vanaf het vijfde leerjaar verlangen de kinderen naar een koelere schoolrugzak in plaats van de oude schooltas! De overgang naar de middelbare school kan een geweldige gelegenheid voor de ouders dus om samen met de leerlingen in de Dakine Online Shop op de nieuwste onderwijs trends zoals koel schooltassen voor jongens of meisjes, potlood gevallen, schooltassen, sporttassen, schoudertassen zijn, Messenger Bags, School Sets en Co informeren. En de laatste op de kleuren die passen bij Dakine School voorzieningen, potlood gevallen, lunch dozen, flessen, en geldzakken en de school levert de grijze leven van alledag in de klas is of onmiddellijke kleurrijk en stijlvol!

Is een Dakine schoolrugzak van groep 5 / klasse voor mijn kind aanbevolen?

Als vuistregel: tieners en middelbare scholieren zijn perfect uitgerust voor de school met een Dakine-rugzak! Koele schoolrugzakken voor tieners zijn vooral populair in de klaslokalen. Maar de trendy Dakine-tasjes zien er niet alleen geweldig uit met hun rode, blauwe of paarse patronen - ze zijn ook echt goede schoolrugzakken voor tieners vanaf de negende klas! Onze ruime boekentassen voor meisjes en jongens bieden opbergruimte voor een DIN A4-map, boeken, notitieboeken en briefpapier en maken het leven voor jonge mensen gemakkelijker. En onderweg van klas naar klas, dankzij de rugvulling en gevoerde schouderbanden, zijn Dakine Schoolrugzakken super comfortabel om te dragen! Voor middelbare scholieren die de voorkeur geven aan een coole schooltas of een grote handtas, biedt de Dakine Shop ook een stijlvolle selectie praktische schoudertassen met functionele details voor het geïntegreerde laptopcompartiment.

Hoe belangrijk is de etui?

De orde is de helft van het leven - en wanneer de pennen door de schoolrugzak gaan, brengt het leren kleine vrienden! Een goede pennenzak helpt, want in een van de vele Dakine School Cases zijn pennen, lijm en Geodreieck snel gesorteerd! Overigens: een nieuwe rode, gestreepte of zwarte etui met de coole Dakine-pleister is bijvoorbeeld geschikt als een klein geschenk voor het tussentijdse certificaat. Zodat zelfs perfectionistische studenten met echt veel stijl onderweg in de school, de Dakine-winkel exclusief coole school sets heeft samengesteld. De praktische combinatiepakketten van functionele schoolrugzak, bijpassend etui, gevoerd Dakine blok en een cool reflector Monster krijg je online voor de exclusieve spaarprijs.

Waar moet ik aan denken bij het kiezen van schoolaccessoires?

Sport maakt je hoofd vrij - vooral voor tieners! Voor lichamelijke opvoeding en training in clubs of sportscholen, vinden jongens en meisjes bij Dakine de juiste sporttas in elke maat! En omdat zowel de sport, maar ook voor het onderwijs houdt in dat eten en drinken is met name belangrijk voor de concentratie en leren, moeten de jongens en meisjes de ochtend pak per se een lunch box en een fles voor dranken in de school rugzak!